Autorid: Linda Eensaar, Andras Kralla • 30. november 2020

VIDEO: Raplamaa edukaim ettevõte töötab põrgukuumusel

O-I Estonia personalijuht Ethel Moora võttis Äripäeva klaasitehases vastu.
Foto: Kaader videost
Punaselt kumav valgus, kõrvulukustav lärm ja läbi õhu vuhisevad sulaklaasi tombud meenutavad tööd allilma katla veerel. Sellises infernos valmib aga hoopis puhas, särav klaas. Järvakandi klaasitehas O-I Estonia AS valmistab klaastaarat paigas, millel on juba üle 140 aastane klaasitootmise ajalugu.

“Kui me praegu oleme Äripäeva edukamate ettevõtete TOPis Raplamaal esikohal, siis 1890. aastal oleksime olnud ilmselt tublima alustava ettevõtte esikohal küll,” naeris O-I Estonia personalijuht Ethel Moora, kes Äripäeva läbi kirjeldatud punaselt hõõguva tehase juhatas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077