Autor: Tööstusuudised.ee • 27. november 2020

Asekantsler: tulemas on täiendav meede, mis langetab taastuvenergia tasu tööstustele

Energeetika asekantsler Timo Tatar rääkis 24. novembril toimunud Energia Aastakonverentsil, et riik on välja tulemas täiendava meetmega, millega soovib taastuvenergia tasusid diferentseerida ehk viia need suurtele elektritarbijatele ja töötleva tööstuse ettevõtete jaoks lubatud miinimumini.
Energeetika asekantsler Timo Tatar
Foto: Raul Mee

"Kuulasin Äripäeva uudiseid, kus Ahti Asmann ütles, et üks põhjus, miks Eestisse investeeringuid ei tule, on see, et elektri hind teatud tarbijagruppidele on liiga kõrge," rääkis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energeetika asekantsler Timo Tatar konverentsi ettekandes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077