Autor: Tööstusuudised.ee • 24. november 2020

Metalluste tootja: digitaliseerimiseta ei suudaks me sellises mahus kasumlikult toimida

Tootmise ja erinevate süsteemide digitaliseerimine on andnud meile võimekuse tulla toime viimase aja mahtude tõusuga ja samal ajal koroonakriisi väljakutsetega, ütles metalluksi tootva Tammeri tootejuht Anita Liesment.
Terasprofiiluste tootja ja eksportija T-Tammeri tehas
Foto: Andras Kralla

"Ilma digitaliseerimiseta ei suudaks me sellises mahus täna kasumlikult toimida," märkis Anita Liesment.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077