Autor: Tööstusuudised.ee • 18. november 2020

Väiketootja rajab Telliskivisse pruulikoja

Eesti-Šveitsi pruulikoda Vaat rajab Telliskivi kvartalisse uue tootmise koos õllebaariga. Uute seadmete ostuks ning õllebaari sisustamiseks on alustatud ühisrahastuskampaaniat Fundwise’i platvormil, kus tänaseks on investorite abiga kaasatud 140 000 eurot.
Vaadi pruulmeister Johan Bachmann ja ärijuht Markus Hausammann
Foto: Vaat

Vaadi siht on avada uus pruulikoda ning baar Tallinnas. Nii pruulimisruum kui ka joogibaar hakkavad asuma Telliskivi kvartalis. Peamine rahastuse eesmärk on tap room’i (baari) ehitamine ja sisustamine ning esmatähtsate pruulimisseadmete - villimisliini ja osooniveegeneraatori soetamine. Innovaatiline pruulimissüsteem annab Vaadile võimaluse toota jooke kuluefektiivsel meetodil ja saada kõige keskkonnasäästlikumaks pruulikojaks Eestis. Tänu Eesti ja Šveitsi ettevõtjatest koosnevale asutajate meeskonnale on Vaadi joogid tekitanud koosluse mõlemast kultuurist. Õlled on tunnustust saanud ka mitmetelt toidugurmaanidelt, muuhulgas tuntud Šveitsi kokalt Nenad Mlinarevic’ilt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077