Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 19. november 2020

Lisatud edetabel! Keemiatööstuse TOPi võitjad: ees seisavad elutähtsad väljakutsed

Äripäeva keemiatööstuse TOPi edetabeli esi-kolmiku ettevõtted on seisukohal, et kohalik keemiasektor seisab suurte muutuste lävel.
Keemiatööstuse TOPi võitja TBD-Biodiscovery arendusjuht Olga Tšubrik ja juht Andrus Tasa ettevõtte laboris.
Foto: Margus Ansu/Eesti Meedia

Eesti edukaim keemiaettevõte on 2019. aasta majandustulemuste põhjal peenkeemia ja ravimitoimeainete sünteesiteenuseid pakkuv väiketootja TBD-Biodiscovery OÜ. Teisele kohale platseerus farmaatsia- ning biotehnoloogiaettevõtetele teadus- ja arendusteeenust osutav Icosagen Cell Factory OÜ ning kolmas oli Viru Keemia Grupp AS.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077