Autor: Tööstusuudised.ee • 10. november 2020

Mööblitootjate mured: Euroopas vohava protektsionismi vastu tuleb võidelda kõrgeimal tasemel

Hiljuti väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siemiga kohtunud mööblitootjad arutasid ministriga teiste teemade hulgas ka seda, kuidas hakkama saada Euroopas vohava protektsionismiga. Millest ministriga veel räägiti?
Enn Veskimägi valiti 6. novembril Eesti Mööblitootjate Liidu juhatuse esimeheks.
Foto: Raul Mee

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem kohtus Eesti mööblitootjate ning Eesti Mööblitootjate Liidu esindajatega, et arutada töötleva tööstuse olukorda koroonakriisi valguses, ekspordivõimaluste laiendamist ning teisi sektori väljakutseid ja ambitsioone, teatas ministeerium 5. novembril.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077