Autor: Tööstusuudised.ee • 10. november 2020

Metsä Woodist Kaamosesse liikunud Kaarel Tali: nõudlus saematerjali järele on hoogsalt kasvanud

Pikaajalise puidutööstussektori kogemusega ja varem Metsä Woodi Pärnu tehast juhtinud Kaarel Tali alustas oktoobris tööd Kaamos Timberi juhatuse liikmena, seades eesmärgiks nii ettevõtte positsiooni tugevdamise kohalikus väärtusahelas kui ka operatsioonide parandamise Valgevenes.
Varem Metsä Woodi Pärnu tehast juhtinud Kaarel Tali liitus oktoobris Kaamos Timberiga.
Foto: Kaamos Timber

„Kaamos Timberi tootmistegevus toimub Valgevenes ja kuna mul on varasemast üle kümneaastane kogemus Venemaa saetööstusest, on keskkond tuttav ning saan Kaamos Timberi kasvu oma panuse anda," rääkis Kaarel Tali pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077