Autor: Tööstusuudised.ee • 19. oktoober 2020

Liit: Tallinki kaubavedude hinnatõus on tugev hoop ekspordile

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (EETL) saatis kirja peaminister Jüri Ratasele ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aasale, et teavitada valitsust Tallinki hüppelisest kaubavedude hinnatõusust, mis mõjutab eksporti Soome ja Skandinaaviasse.
Meelis Einstein
Foto: Andres Haabu

Tallink on ülilühikese etteteatamisajaga tõstnud hüppeliselt kaubavedude tasumäärasid (Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni andmetel kuni 50%) Soome ja Rootsi suunal, märkis liit pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077