Autor: Tööstusuudised.ee • 13. oktoober 2020

Suurtööstused soovivad taastuvenergia tasule maksulae kehtestamist

Ida- ja Lääne-Virumaal tegutsevad suurtööstused saatsid valitsusele ühispöördumise, milles paluvad esimesel võimalusel kehtestada taastuvenergia tasule maksulagi 15 protsendi tasemel tavamäärast.
Siiri Lahe
Foto: Andras Kralla

Pöördumise allkirjastanud energiamahukad tööstused on mures sektori jätkusuutlikkuse pärast, kuna Eestis on elektrienergia kogumaksumus suurtarbija jaoks märksa kõrgem kui naaberriikides, mis oluliselt halvendab Eestis valmistatud energiamahuka toote konkurentsivõimet nii siseriiklikult kui eksporditurgudel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077