Autor: Pille Ivask • 9. oktoober 2020

Enam kui poole sajandi vanune Eesti tekstiilifirma sulgeb uksed

Teaspon sulgeb selle kuu lõpus uksed.
Foto: Liis Treimann
Tuntud tekstiilifirma Teaspon lõpetab selle kuuga oma tegevuse.

Enam kui pool sajandit tegutsenud tekstiilitootja oli viimastel aastatel kahjumis. Lõplik otsus ettevõte kinni panna sündis aga tänavu, viimase põntsu pani ettevõttele koroonakriis, ütles Teasponi juht Pille Õng.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077