Autor: Tööstusuudised.ee • 4. oktoober 2020

Algas kandideerimine elektroonikatööstusettevõtte Incap stipendiumile

Saaremaal asuv elektroonikatööstusettevõte Incap kutsub Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuseõppe inseneritudengeid kandideerima 2250 euro suurusele stipendiumile.
Incapi elektroonikatehas Saaremaal
Foto: Arno Mikkor

Incap Electronics Estonia tegevdirektori Greg Grace´i sõnul on stipendiumi eesmärk meelitada elektroonikatööstusesse järelkasvu ja tunnustada üht insenerialal õppivat noort. “Elektroonikatööstus on kasvav valdkond, inimesed kasutavad elektroonikat igapäevaselt üha enam, seetõttu vajab tööstus ka üha rohkem häid tippspetsialiste,” rääkis Grace.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077