Autor: Tööstusuudised.ee • 30. september 2020

HKScani valmiv logistikakeskus on pungil digitaalsetest lahendustest

Tuleva aasta augustiks kerkib Harjumaale Rae valda kogu Baltikumi teenindav HKScani logistikakeskus, kus rakendatakse maksimaalselt automatiseeritud laohaldust.
HKScani uus logistikakeskus tuleb Tallina lähedale Rae valda.
Foto: HKScan

„Kogu laohalduse poole digiteerimine ja paberivabaks viimine võimaldab meil vajaliku töö teha ära väikese meeskonnaga ja kuluefektiivselt,“ rääkis Rakvere ja Talleggi kaubamärkide all lihatooteid valmistava HKScani ärikontroller Markus Kirsberg.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077