Autor: Harro Puusild • 29. september 2020

Ensto tootmisjuht Nadežda Dementjeva koroonakriisist: minu roll muutus operatiivsemaks

Kriisiajal juhtus kõik väga kiiresti ja kui tavapäraselt ei ole tootmisjuhil operatiivset rolli, siis kriisiajal lülitusin ümber, ütles Ensto Enseki tootmisjuht Nadežda Dementjeva Tööstusuudistele.
Vasakul Ensto Enseki tootmisjuht Nadežda Dementjeva.
Foto: Kaupo Kikkas

Töötajatega suhtlemine, nende toetamine ja küsimustele vastamine on kriisiolukordades kõige olulisem, ütles Nadežda Dementjeva Tööstusuudiste korraldatud tootmisjuhtide küsitlusele vastates. Ta lisas, et kriisiajal tuli tootmises teha palju muudatusi ja näiteks praegu on tema töölaual olevatest ülesannetest kõige keerukam just ressursside planeerimine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077