Autor: Harro Puusild • 23. september 2020

Incapi tegevjuht Greg Grace: kriis näitas, et kõik inimesed peavad olema asendatavad

Põhiline kriisi õppetund on see, et kõiki töötajaid peab olema võimalik asendada, tunnistab Incapi tegevjuht Greg Grace intervjuus Tööstusuudistele.
Incapi tegevjuht Greg Grace märgib, et tema tööalaualt
Foto: Valmar Voolaid

“Minu jaoks oli põhiline õppetund see, et kõiki töötajad peab olema võimalik asendada, peab lahtise pilguga ära kaardistama kogu tootmise, et leida kõikidele tööoperatsioonidele asendusvõimalused selleks ajaks, kui mõnda kriitilist inimest või meeskonda pole,” rääkis Greg Grace. Lisaks räägib Grace intervjuus sellest, kuidas on viiruse levik mõjutanud tööõhkkonda ja milline on viiruse pikaajaline mõju tootmisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077