Autor: Priit Pokk • 9. september 2020

Metaprinti tabas kriisis meeletu nõudlus

Metaprinti juht Martti Lemendik.
Foto: Liis Treimann
"Kõiki rekordeid on juba liigutatud – päeva, kuu ja mis iganes lõikes, ükskõik mis tehases, ükskõik mis riigis," ütles kergmetalltaarat valmistava ettevõtte Metaprint tegevjuht Martti Lemendik. Suure nõudluse täitmine on toonud omad murepilved.

Viimase kolme kuu jooksul on Metaprint tootnud 45% rohkem võrreldes eelmise aasta keskmisega, märkis Lemendik. Kevadest taastumine on olnud tema sõnul perfektne V-kujuline graafik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077