Autor: Tööstusuudised.ee • 25. august 2020

Unikaalne müügivõte aitas kartulikrõpsude tootja Hiina ja Araabia turule: palju käsitööd kadus

Eesti ainus kartulikrõpsude tootja Balsnack on juba aastaid piiri taha kiiganud ja aktiivselt ekspordi suunal tegutsenud. Sel aastal alustab ettevõte eksporti Araabiasse ja Hiinasse.
Balsnacki tiim Gulfoodi messil
Foto: Balsnack Eesti

„Aasta alguses toimunud rahvusvahelisel messil jätsid Balsnacki kartulivahvlid ja snäkid ekspordipartneritele väga hea mulje. Kuna partnerite huvi meie toodete vastu oli suur, jõudsime kiiresti lepingu sõlmimiseni ning mais läks Hiinasse teele esimene partii kartulivahvleid,“ rääkis Balsnacki juhatuse liige ja arendusjuht Reigo Rusing pressiteate vahendusel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077