Autorid: Anu Jõgi, Pille Ivask • 25. august 2020

Lasertool võtab üle Rootsi üksuse töö

Foto: Lasertool, kaader tutvustusvideost
Metallitööstuse AQ Lasertool Rootsi emafirma sulgeb Rootsis Smedjebackenis oma tootmise ja toob selle tegevuse Eestisse, vahendab Rootsi majandusleht Dagens Industri ettevõtte teadet.

AQ Lasertooli tegevdirektor Rein Volt tõdes, et ilmselt tuleb ettevõttel juurde luua mõni töökoht, ent konkreetseid numbreid ta öelda veel ei tahtnud, sest uudis Rootsi üksuse sulgemisest on nõnda värske.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077