Autor: Äripäev • 6. august 2020

Saksa tööstus sai hoo sisse

Saksa tööstus on tasapisi taastumas.
Foto: AFP/Scanpix
Saksamaa tööstustellimuste arv kasvas juunis märkimisväärselt, mis annab märku, et Euroopa suurim majandus näitab tasapisi taastumise märke.

Siiski selgub, et mahud jäävad pandeemiaeelsele ajale kõvasti alla. Saksa statistikaameti andmetel suurenes juunikuus tööstustellimuste arv võrreldes maikuuga 27,9%, mis on rohkem kui kaks korda enam kui maikuu kasv. Ühtlasi oli seekordne tulemus analüütikute prognoositust parem, vahendab Reuters.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077