Autor: Tööstusuudised.ee • 4. august 2020

Soome elektroonikatootja kasum Eestis langes

Pärnus tegutsev Soome päritolu elektroonikatööstus Scanfil OÜ teenis 2019. aastal küll 2,88 miljonit eurot kasumit, kuid aasta varasemaga võrreldes oli see ca 1,7 miljoni euro võrra tagasihoidlikum, teatab ettevõte oma äsja esitatud majandusaasta aruandes.

Ettevõte tunnistab, et kasum jäi oodatust tagasihoidlikumaks, kuna investeeringud uutesse seadmetesse ja nende integreerimine tehasesse nõudis oma osa. Koostöö klientidega ning toodete kvaliteet on püsinud stabiilne ning usaldus ettevõtte vastu on koostööpartneritel püsinud kõrge.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077