Autor: Äripäev • 17. juuli 2020

Nõo lihatööstus kasvatas käivet

Tootmine
Foto: Mari Luud
Mullu 7,3 protsenti käivet kasvatanud Nõo Lihatööstus suutis käibetõusu hoida ka koroonapandeemia ajal.

Aasta esimese kuue kuuga kasvas AS-i Nõo Lihatööstus käive ettevõtte teatel mullusega võrreldes 5,4 protsenti ligi 17 miljoni euroni. 85 protsenti teenis ettevõte Eestis, eksport moodustas müügist 15 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077