Autor: Kristel Härma • 10. juuli 2020

Eestis varastatakse rohkem ideid kui tooteid

Mitte ainult Goahte toodang ei ole Eesti iglusaunade koopia, ka Läti firma veebileht on sarnane.
Kui ettevõtja avastab enda tootega sarnase kauba mujal müügis, tasub esimesena panna kokku kiri koopia tegijale ja selle müüjale.

Eesti ettevõtjad avastavad oma toodete koopiaid rohkem välismaalt, siin kopeeritakse rohkem ideid, ütles Hedman Partnersi advokaat Kati Pino, kes on keskendunud just intellektuaalomandi valdkonnale. “Kui avastate, et teie disaini on kopeeritud, siis tuleks sellele kindlasti reageerida,” ütles Pino.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077