Rivo Sarapik • 29 juuni 2020

Kriisimurdja joogitootja kahekordistab keerulisel aastal käibe

Esmaspäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis käis külas väikejoogitootja Punch Drinks üks asutajaid ja juht Kristjan-Walter Kask, kelle ettevõte kohanes kriisis kiirelt ja hakkas hoopis uusi tooteid valmistama.

Peagi raha kaasav ettevõte haub laienemis- ja kasvuplaane ning nendesse pilgu heidamegi. Kui kriisi ajal hakati tegema desovahendeid, siis põhiäri suunaga üritatakse baarides tegutsemisaega vähendada ning seeläbi neil käivet suurendada.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077