Autor: Kai Saard • 26. juuni 2020

ABB Baltikumi personalijuht: värbamine pole meie ettevõtte jaoks lihtsamaks muutunud

Praegune tööjõuturu trend on eeldatavasti liikumas tööandjatele soodsamas suunas ning üksikute funktsioonide puhul on kandidaatide arv suurenenud ja palgasurve vähenenud, kuid üldjoontes pole värbamine meie ettevõtte jaoks lihtsamaks muutunud, ütleb ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom.
ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom
Foto: Arno Mikkor

"ABB-s on töö keeruka iseloomu tõttu enamikul positsioonidest üsna kõrged kvalifikatsiooninõuded ning sellise profiiliga töötajad on tööjõuturul endiselt väga hinnatud ja hoitud," põhjendas Poom intervjuus teemaveebile Personaliuudised.ee, miks värbamine on endiselt pigem keeruline.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077