Autor: Karl-Eduard Salumäe • 16. juuni 2020

Tuntud Eesti mahlafirma läks uhiuue ettevõtte kätte

Thule Capitali juhatuse liikme Asso Laido sõnul sattus ettevõtte asutamine Largo ostmisega samale ajale juhuslikult ning nad peavad plaani osta veel Eesti kapitalil põhinevaid ettevõtteid.
Foto: Raul Mee
Varem Investoriteliidus töötanud mehed ostsid oma verivärske ettevõttega tuntud mahlatootja Largo ning peavad plaani veel hulga Eesti ettevõtteid soetada. Joogifirma senine suuromanik on müügist rääkides sõnaaher.

Viljandimaal Võhmas tegutsev tosinkonna palgalisega Largo vahetas äriregistri järgi omanikku 21. mail. Seni 80 protsendi ulatuses ettevõtte juhatuse liikmele Martin Raismale ja 20 protsendiga Kalle Pärtlasele kuulunud firma uueks peremeheks sai aktsiaselts Thule Capital.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077