Autor: Tööstusuudised.ee • 15. juuni 2020

"Tööstusuudised eetris" täna kell 13.00: haagisetootja Bestnet asub taas tehast laiendama

Täna kell 13.00 läheb Äripäeva raadios eetrisse taas saade „Tööstusuudised eetris“, kus on külas haagisetootja Bestnet ASi juht Kaupo Sisask. Mullu kogu tootmise uude Paldiski tehasesse koondanud ettevõte asub peagi taas tehast laiendama.
Bestnet ASi juht Kaupo Sisask
Foto: Andras Kralla

Kaupo Sisask räägib saates, et näeb suure probleemkohana Euroopa autotööstust. "Autotööstus oli juba enne koroonat kriisis. Sõltub, kuidas see käima läheb, sest autotööstusel on väga suur mõju Saksa majandusele. Sealt edasi on suur mõju Skandinaavia majandusele ja nii tuleb see ka Eestisse. See, kuidas Saksa majandus end käima tõmbab, on võtmeküsimus," räägib Sisask.

Lisaks sellele on saates juttu ka haagiseturust, konkurentsist ja edasistest plaanidest, aga ka sellest, kuidas on ettevõte koroonakriisis hakkama saanud.

Saade on eetris esmaspäeval, 15. juunil kell 13.00 Äripäeva raadios. Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077