Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuni 2020

Ülo Kivine: Eestis toodetakse igas minutis 1,5 tonni piima ja see on tööstustele väljakutse

„Aktuaalse Kaamera“ ajal toodab Eesti umbes 45 tonni piima ning seda protsessi pole võimalik peatada. Meil pole ka aega, et seda oluliselt muuta ning see seab väljakutse tööstustele, kes peavad olema 24/7 valmis toorainet vastu võtma ja väärindama, sõnas Tere ASi ja Farmi Piimatööstuse ASi juhatuse esimees Ülo Kivine.
Igaüks meist joob klaasi piima päevas, mis on meie piimaarmastuse ühene kinnitus, ütleb Ülo Kivine
Foto: Liis Treimann

„Tänapäeva põllumajandus pole enam endine ning nüüd näeme me loomakasvatust hoopis uue nurga alt,“ märkis Ülo Kivine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077