Autor: Põllumajandus.ee • 2. juuni 2020
Ainult tellijatele

Toidutöösturid: tavalise töökorralduse taastame sammhaaval

Kolm Eesti suurtootjat jagavad oma kogemusi, kuidas viiruspuhang muutis nende tootmiste töökorraldust ja milliseid ettevaatusabinõusid nii toidu kui ka töötajate ohutuse tagamiseks kasutusele võeti.

HKScani Rakvere Lihatööstus
Autor: Meelika Sander-Sõrmus

Viimased nädalad osutusid kodumaisete suurtootjate jaoks tõeliseks tuleprooviks: kriis tõi väga hästi esile kui suur on kohaliku toidutööstuse roll Eesti elanike kriisiolukorras ellujäämisel ja sellest väljumisel.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu kõikidele Äripäeva põhiveebi tööstussektorit puudutavatele artiklitele ja arvamustele, mis ilmuvad ka teemaveebis Tööstusuudised.ee
  • Ligipääsu Äripäeva vahel ilmuva Tööstusuudiste paberlehe pikkadele artiklitele ja intervjuudele
  • Ligipääsu igal reedel ilmuvale toorainete ülevaatele
  • Ligipääsu Tööstusuudised.ee korraldatud tööstussektori konverentside ettekannete põhjal valminud kasulikele artiklitele
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077