Uudised
Ainult tellijale

Toidutöösturid: tavalise töökorralduse taastame sammhaaval

Kolm Eesti suurtootjat jagavad oma kogemusi, kuidas viiruspuhang muutis nende tootmiste töökorraldust ja milliseid ettevaatusabinõusid nii toidu kui ka töötajate ohutuse tagamiseks kasutusele võeti.

HKScani Rakvere Lihatööstus  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Viimased nädalad osutusid kodumaisete suurtootjate jaoks tõeliseks tuleprooviks: kriis tõi väga hästi esile kui suur on kohaliku toidutööstuse roll Eesti elanike kriisiolukorras ellujäämisel ja sellest väljumisel.

VORMISTA KOHE TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU LUKUS LUGUDELE:
  • Kõikidele Äripäeva põhiveebi tööstussektorit puudutavatele artiklitele ja arvamustele, mis ilmuvad ka teemaveebis Tööstusuudised.ee
  • Äripäeva vahel ilmuva Tööstusuudiste paberlehe pikkadele artiklitele ja intervjuudele
  • Igal reedel ilmuvale toorainete ülevaatele
  • Tööstusuudised.ee korraldatud tööstussektori konverentside ettekannete põhjal valminud kasulikele artiklitele
  • Jaga lugu:
    TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

    Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

    Tööstusuudised.ee toetajad:

    Harro Puusild
    Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
    Rain Jüristo
    Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077