Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Toidutöösturid: tavalise töökorralduse taastame sammhaaval
Kolm Eesti suurtootjat jagavad oma kogemusi, kuidas viiruspuhang muutis nende tootmiste töökorraldust ja milliseid ettevaatusabinõusid nii toidu kui ka töötajate ohutuse tagamiseks kasutusele võeti.
Viimased nädalad osutusid kodumaisete suurtootjate jaoks tõeliseks tuleprooviks: kriis tõi väga hästi esile kui suur on kohaliku toidutööstuse roll Eesti elanike kriisiolukorras ellujäämisel ja sellest väljumisel.
Majanduses valitsev ebakindlus sunnib paljusid ettevõtteid investeerimisplaane edasi lükkama, kuid sageli toovad just keerulistel aegadel tehtud nutikad otsused edu hetkel, kui turg taas kasvama asub. Õige hetke tabamiseks tuleb firma tegemistesse sügavam pilk heita, plaanid selgelt paika sättida ning õigel ajal õiged sammud astuda. Kuidas see täpsemalt käib ja kes ütleb, millal on just sinu äri jaoks see kõige õigem aeg?