Autor: Äripäev • 1. juuni 2020

Salutaguse pärmitehas kergitas käivet

Pärm.
Foto: Andras Kralla
Salutaguse pärmitehas kasvatas läinud aastal käivet, ent ärikasum langes, selgub Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandest.

Ettevõte käive oli tänavu 31. jaanuariga lõppenud majandusaastal 43 miljonit eurot, ärikasum jäi 2 miljoni juurde. Aasta varem teenis ettevõte käivet 36,2 miljonit eurot ning ärikasum jäi 2,9 miljoni euro juurde.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077