Autor: Harro Puusild • 29. mai 2020

Keemiatööstuse juht Hannes Reinula: näen märke V-kujulisest taastumisest

Praegu on veel vara öelda, mis saab, kuid on märke V-kujulisest taastumisest ja mõnevõrra vähem on märke, mis näitavad L-kujulist pikka taastumist, ütleb keemiatööstuse Eastman Specialties juhatuse liige ja tehase juht Hannes Reinula.
Ettevõtte Kohtla-Järve tehase töötajad on rangemate ohutusreeglitega harjunud.
Foto: Eastman Specialties OÜ

“Pole kahtlust, et koroonaviirus on mõjutanud ka meid. Suur muutus on see, et selles ebastabiilses turuolukorras peame pidevalt jälgima lühiajalisi arenguid ja olema valmis kohe tegutsema,” ütles Eastman Specialties OÜ juhatuse liige ja tehase juht Hannes Reinula intervjuus Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077