Autor: Tööstusuudised.ee • 25. mai 2020

EAS uuendas tootearendustoetuse tingimusi: vähenes omaosaluse määr

Alates 24. maist on ettevõtetel võimalik Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusest (EAS) taotleda muudetud tingimustel tootearendustoetust. Laiendatud on toetuse sihtrühma ning vähendatud omaosaluse määra.
Sigrid Harjo
Foto: EAS

„Tootearendustoetuse eesmärk on julgustada ettevõtteid investeerima arendustegevusse, et luua uusi turu vajadustele kohanduvaid tooteid ja teenuseid, mis oleksid rahvusvaheliselt konkurentsivõimelised,“ ütles EASi juhatuse liige Sigrid Harjo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077