Autor: Tööstusuudised.ee • 15. mai 2020

Anne Mere: digitaliseerimisplaanide edasilükkajaid ohustab mahajäämine

Digitaliseerimisega viivitanutel ja vastavate plaanide edasilükkamisel on oht jääda turu ja kliendi ootustest maha, hoiatab HKScani Balti üksuste juht Anne Mere. Uuring näitab, et võrreldes eelmise aastaga on tööstusettevõtete plaanid muutunud pisut tagasihoidlikumateks.
Anne Mere
Foto: Andras Kralla

Uuringufirma Faktum & Ariko poolt märtsi alguses ehk enne tervisekriisi läbiviidud uuringu järgi pidasid rohkem kui pooled Eesti tööstusettevõtted plaani hiljemalt järgmise viie aasta jooksul alustada või jätkata oma tootmise tõhustamist robotite või muu spetsiaalse tootmisprotsesside juhtimise tarkvaraga, teatas EAS.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077