Autor: Tööstusuudised.ee • 12. mai 2020

Metsa- ja puiduliidu juht Henrik Välja: puidusektor on turumuutustele reageerinud investeeringutega

Eesti metsa- ning puidusektor on turumuutustele reageerinud investeeringutega tööstuse automatiseerimisse ja digitaliseerimisse. „Robotite ja teiste kõrgtehnoloogiliste vahendite kasutamine kasvab," ütles metsa- ja puiduliidu juht Henrik Välja.
Henrik Välja
Foto: Raul Mee

Statistikaameti värsketest andmetest selgub, et märtsis, eriolukorra alguskuul, eksportis Eesti puitu ja puidupõhiseid tooteid 131 miljoni euro väärtuses. Hoolimata 5 protsendilisest langusest võrreldes 2019. aasta sama perioodiga, on metsa- ja puidusektor jätkuvalt Eesti väliskaubanduse vedur ning suurim tasakaalustaja.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077