Autor: Tööstusuudised.ee • 12. mai 2020
Ainult tellijatele

Metsa- ja puiduliidu juht Henrik Välja: puidusektor on turumuutustele reageerinud investeeringutega

Eesti metsa- ning puidusektor on turumuutustele reageerinud investeeringutega tööstuse automatiseerimisse ja digitaliseerimisse. „Robotite ja teiste kõrgtehnoloogiliste vahendite kasutamine kasvab," ütles metsa- ja puiduliidu juht Henrik Välja.

Henrik Välja
Autor: Raul Mee

Statistikaameti värsketest andmetest selgub, et märtsis, eriolukorra alguskuul, eksportis Eesti puitu ja puidupõhiseid tooteid 131 miljoni euro väärtuses. Hoolimata 5 protsendilisest langusest võrreldes 2019. aasta sama perioodiga, on metsa- ja puidusektor jätkuvalt Eesti väliskaubanduse vedur ning suurim tasakaalustaja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077