Autor: Logistikauudised.ee • 11. mai 2020

Skeleton palkas tippteadlase, kes lubab murrangut akutehnoloogias

Skeleton Technologies palkas oma uueks tehnoloogiadirektoriks dr Daniel Weingarthi, kes on võtnud väljakutse luua senisest kümme korda kõrgema energiatihedusega ultrakondensaatorite tehnoloogia.

Skeleton Technologies palkas oma tehnoloogiaarendust juhtima dr Daniel Weingarthi, kes on üks juhtivaid ultrakondensaatorite eksperte kogu maailmas. Tema juhitava arendusmeeskonda eesmärgiks on tõsta ultrakondensaatorite energiatihedus kümme korda suuremaks praegusest turu keskmisest tasemest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077