Autor: Eliisa Matsalu • 27. aprill 2020

Kriis tõmbas Saaremaa joogitootja suurtele plaanidele pidurit

ÖselBirch tegevjuht Anne-Liis Theisen ja arendusjuht Ardon Kaerma.
Foto: LIIS TREIMANN
Saaremaa kasemahlajookide tootja ÖselBirch kavatses sel aastal usinalt kasvada ja laieneda, kuid koroonakriis tõmbas ettevõtte plaanidele vee peale. „Nüüd peame mõtlema, kuidas kriisist võitjatena välja tulla,“ ütles ettevõtte tegevjuht Anne-Liis Theisen.

Kolm aastat kasemahla jooke tootnud ÖselBirchi tegevus on sõna otseses mõttes mööda ilma laiali – ettevõtte peakontor asub Saaremaal Kuressaares, samal ajal käib ettevõtte turundustöö ja juhtimine Saksamaalt, kus elab ÖselBirchi tegevjuht Anne-Liis Theisen. Tootmine käib aga sootuks Lõuna-Eestis BioMaris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077