Autor: Tööstusuudised.ee • 22. aprill 2020

Krimelte alustas samuti desinfiseerimisvahendite tootmist

Eesti ehituskeemia tootja Krimelte tõi turule uue tootesarja, kuhu kuuluvad ka desinfitseerivad vahendid kätele ja pindadele.
Krimelte üks omanikke Jaan Puusaag.
Foto: Eiko Kink

Wolf gruppi kuuluv Krimelte teatas, et desinfitseerivad tooted on Penosili tooteportfelli loogiline täiendus, sest lisaks ehitusvahtudele, hermeetikutele ja liimidele on seal esindatud ka puhastusained.

„Valitsuse üleskutse ettevõtetele, kel on võimekus desovahendeid toota, langes kokku meie tootearenduse plaanidega ning aitas ideel kiiremini realiseeruda ,“ tõdes müügidirektor Eikki Kari pressiteates.

Tooted on registreeritud terviseametis ning jõuavad jaekauplustesse käesoleval nädalal.

„Eriolukord on pannud inimesi ja ettevõtteid üle vaatama puhastamise ja desinfitseerimise juhiseid ja praktikaid. Võib ennustada, et pindade ja käte desinfitseerimine jääb ka edaspidi normiks, “ märkis Kari.

Krimelte OÜ on Eesti päritolu ehituskeemia tootja, mis tegutseb aastast 1994 ja ekspordib rohkem kui 60 riiki.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077