Autor: Tööstusuudised.ee • 8. aprill 2020

Hanza juht KredExi meetmetest: tuli tahtmine minna Bigbanki kodulehele

Metallitööstuse Hanza Mechanicsi Balti klastri juhi Emöke Sogenbitsi sõnul on KredExi kriisimeetmete intressid liiga kõrged. "Mul tuli tahtmine minna Bigbanki või Bondora kodulehele ja vaadata, mis nende intressid on," on Sogenbits kriitiline.
Emöke Sogenbits
Foto: Raul Mee, fotograaf

Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits rääkis Äripäeva raadio saates "Tööstusuudised eetris," et kui riik tahaks tööstusettevõtteid kohe aidata, tuleks esimese asjana üle vaadata otsus lõppeva tööloaga välistöötajad riigist välja saata.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077