Autor: Tööstusuudised.ee • 2. aprill 2020

Remedia piiritusetehas hakkas tootma käte desinfitseerijat

Erapiiritusetehas Remedia hakkab desinfitseerimisvahendite ajutise defitsiidi leevendamiseks tootma kätele mõeldud sanitaarpesugeeli, teatas ettevõte.
Moi Vatsar
Foto: Amber Distribution Estonia

Toode kannab nimetust SteriGel ja põhineb Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) soovitatud retseptil.

Tegemist on alkoholil põhineva steriliseerimisvahendiga, mida pakutakse 4-liitristes kanistrites ja mida on võimalik valada ümber väiksematesse mahutitesse. Tegemist on vedelikuga, mis sisaldb 70% ulatuses alkoholi. Ehkki desinfitseerimisvahendi alkoholisisaldus on suur, pole see tootes sisalduvate tehniliste lisaelementide tõttu joodav.

Toodet hakkab müüma Amber Distribution Estonia OÜ.

Amber Distribution Estonia tegevjuhi Moi Vatsari sõnul pingutab ettevõte, et toode võimalikult kiirelt turule tuua ja nii viiruse levikut pidurdada.

Vatsar rääkis veel, et Amber Distribution Estonia ja Remedia alustasid projekti kõigest nädalapäevad tagasi ja nüüd ollakse valmis ka tootmisega alustama.

Joogitootja Remedia on astutatud pärast Eesti iseseisvuse taastamist, ettevõte kuulub Amber Beverage Group’i.

Amber Distribution Estonia on rahvusvaheliste veini- ja viinabrändide edasimüüja Eestis. Kiireimalt kasvava rahvusvaheliste veini- ja viinabrändide edasimüüjana Eestis teenindab ettevõte enam kui 1500 tarnijat üle Eesti rohkem kui 180 alkoholibrändi suuruse portfelliga. Alates aastast 2014 kuulub ettevõte Amber Beverage Group’i.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077