Autor: Allan Rajavee • 2. aprill 2020

LTH-Baasi juht: head kriisi ei saa raisku lasta

LTH-Baasi juht Anton Maljugin leidis, et praegu on sobiv aeg otsida oma ettevõttele uusi turge ja miks mitte ka ärilisi väljundeid – peaasi, et kriisi raisku ei lase.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Majanduses valitseb ebavajalik paanika ja kahekohalisi majanduslanguse numbreid ennustavad suurettevõtjad peaksid mõtlema oma sõnade mõju peale, leidis enam kui tuhandele inimesele tööd andva laevaremondiettevõtte LTH-Baas tegevjuht Anton Maljugin.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077