Autor: Tööstusuudised.ee • 26. märts 2020

Milliseid meetmeid kasutab viiruse tõrjumisel ABB Eesti?

ABB Grupp rakendab oma tehastes üle maailma mitmeid meetmeid, et kaitsta oma töötajaid ja tõkestada koroonaviiruse levikut. Näiteks on ABB Eesti loonud tingimused, mis aitavad inimesi eraldada sööklas ja ka bussides.
ABB tehas Jüris
Foto: Andres Haabu

Nagu ka teistes riikides, on ABB ka Eestis loonud spetsiaalse töörühma, kuhu kuuluvad kohalike üksuste esindajad, kelle ülesanne on hoida gruppi kursis oma riigi olukorraga. Töörühma ülesanne on rakendada ja edastada töötajatele ka grupi tervisekaitse- ja ohutusmeetmeid. Samuti tagab töörühm, et ka riigi valitsuse ja teiste asutuste loodud korraldusi ja juhised järgitaks, teatas ABB Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077