Autor: Karl-Eduard Salumäe • 25. märts 2020

Staažikas tööstur kiidab edu saavutamisel inimeste pühendumist

Vahur Roosaar töötas pikalt aktsiaseltsi Wendre tegevdirektorina, mullu ostis ta aga koos kaasinvestoritega ära aktsiaseltsi Toom Tekstiil ja asus firma juhatuse etteotsa.
Foto: Karl-Eduard Salumäe
Väikeste palkadega seostatavas tekstiilitööstuses ligi paarkümmend aastat juhtivatel kohtadel töötanud Vahur Roosaare sõnul tuleb firma edu oma inimestega jagada, kuid uude tehnoloogiasse investeerimata jättes kõrgemate töötasudeni ei jõuta.

"Mida vähem on ettevõttes panustatud arendusse, seda rohkem on vaja kasutada tööjõudu ja seda rohkem on ettevõte sõltuvuses hinnast, mitte muudest argumentidest," selgitas ta Äripäeva raadio saates "Juhi jutud".

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077