Autor: Äripäev • 25. märts 2020

Saaremaa joogitootja Lahhentagge kaasas 220 000 eurot

Alkoholivaba destillaat Flaneur
Foto: Lahhentagge
Džinni väiketootja Lahhentagge lõpetas eile õhtul enneaegselt oma ühisrahastuskampaania, kui saavutati maksmiumeesmärk 219 600 eurot.

Fundwise'i kaudu kaasas Lahhentage raha alkoholivaba džinni Flâneur ekspordi kasvatamiseks.„Me täname usalduse eest kõiki 200 investorit ja jätkame tööd eksporditurgudel kasvamise suunas kohe kui viirus on seljatatud,“ ütles Lahhentagge tegevjuht Maarit Pöör. "Laiendame oma tootevalikut ning loomulikult palkame ka mõned inimesed, kelleta poleks ettevõtte kasv võimalik."

Huvi kampaania lõpus, hetkel mil paljud investorid põgenesid maailma aktsiaturgudelt, oli Pööri sõnul piisavalt suur, et kampaania ülemist sihti tõsta, aga sihtmärgi saavutati ikkagi enne tähtaega.

Fundwise’i platvormil läbi viidud kampaania algne siht oli 99,900-199,800 eurot. Miinimumeesmärk täitus veebruaris vaid kahe päevaga. See oli Pühaste ja Nudisti järel kolmas ühisrahastuskampaania, mis Fundwise’i platvormil nõnda kiiresti õnnestunud.

Lahhentagge on Eesti suurim tooniku väiketootja ning hiljuti tõid nad turule alkoholivaba destilleeritud joogi Flâneur. Lahhentagge tooted on esindatud kaheksal välisturul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077