Autor: Tööstusuudised.ee • 24. märts 2020

Alajaamade tootja Tavrida Electric: teeme kõik, et koondamist vältida

Alajaamade tootja Tavrida Electric Export ei ole koondamise peale veel mõelnud ja juhtkond annab endast kõik, et seda olukorda vältida, rääkis ettevõtte regioonijuht Jevgeni Garmaš.
Tavrida Electric tehas Tallinnas
Foto: Tavrida Electric

Alajaamade tootja Tavrida Electric Export ASi regionaaljuht Jevgeni Garmaš ütles Tööstusuudistele, et ettevõte järgib oma tehases kõiki terviseameti hügieeninõuandeid. Tehase kõikidesse ruumidesse on paigutatud desinfitseeriva vedelikuga postid. "Igapäevaselt toimub kõikide ruumide, hoonete ja pindade desinfitseerimine - käsipuud, käepidemed, kraanid jne," tutvustas Garmaš ettevõtte viiruse tõrjumisega seotud tegevusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077