Autor: Mait Kraun • 20. märts 2020

Börs: vasehinnad langesid, kuld kukub, nafta langeb

Nädala börsiuudised: vasehinnad langesid 8 aasta kiireimas tempos; rahasse pagemine pani kulla kukkuma; rauamaak saab Hiina stimuleerimispaketist kasu; nafta hinnalangus jätkus, bensiin odavnes veerandi võrra.
<strong >Vasehinnad langesid üle 10 protsendi</strong>
Foto: Pixabay

Ka möödunud nädalal domineeris metalliturgudega seotud uudiseid koroonaviirus. Ühelt poolt on viirus tekitanud palju ebakindlust, mille tõttu kukkus vase hind sellel nädalal kiireimas tempos alates 2011. aastast. Metalle hoiab aga surve all ka tugevnev dollar, mis jõudis sellel nädalal viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077