Autor: Tööstusuudised.ee • 16. märts 2020

Majandusarengu asekantsler: keskendume tööjõule ja ettevõtete likviidsusele

Riik püüab praeguses keerulises olukorras ettevõtete muredega arvestada ning praegu on põhifookuses töötajatega seonduv ja ettevõtete likviidsusprobleemid, kinnitas majandusarengu asekantsler Viljar Lubi täna videosilla vahendusel ettevõtjatele. "Hetkel on fookus selgelt lühiajaline, kuidas saaksime järgmised nädalad ühiselt vastu pidada," ütles Lubi.
Viljar Lubi
Foto: Erakogu

Viljar Lubi ütles ettevõtjatele, et riik püüab ettevõtete muredega arvestada ja selleks on väljatöötamisel mitmed leevendavad meetmed. "Sellest me lähtume ja vaatame, mida saame omalt poolt teha," sõnas Lubi ja lisas, et esimene abipakett avalikustatakse juba sel nädalal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077