Autor: Äripäev • 16. märts 2020

Luminor: koroonaviiruse mõju hoiab Euroopa tööstuse languses

Luminor Eesti peaökonomist Tõnu Palm.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Maailmakaubanduse nõrkus ja toorainete hinnalangus vähendavad Eesti eksporditulusid ja majanduse kindlustunnet ning majanduskasv pidurdub tänavu 0,4 protsendi lähedale, prognoosib Luminor.

Luminori peaökonomist Tõnu Palm ütles, et kuigi esimese etapi kaubandusleppe sõlmimine Hiina ja USA vahel on edaspidi pikaajalise positiivse mõjuga, on maailmamajanduse üldine kasvukeskkond koroonaviiruse riski tõttu järsult halvenemas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077