Autor: Jaanus Vogelberg • 9. märts 2020

Skandaalse ärimehe kivitööstus on saneerimisel

Diapol tootmishoone Sauel
Foto: Liis Treimann
Kivist tasapindade tootja OÜ Diapol Granite läikiva pealispinna alt vaatavad vastu võlad.

1993. aastast tegutsenud Diapol Granite paistab esmasel vaatlusel olevat igati edukas firma. Ettevõtte tegelik kasusaaja ja tegevjuht on omaaegsest maksuvabade firmade müügiga tegelenud Diveci skandaalist avalikkusele tuntud Erik Vallaste. Kodulehel teatab Diapol uhkelt, et pakub erakordselt head hinna ja kvaliteedi suhet, kiiret tarnet, lihtsat tellimissüsteemi ja personaalset teenindust igal sammul. "Kvaliteet on meile tähtis!" kõlab lubadus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077