Autor: Allan Rajavee • 14. jaanuar 2020

Eesti firma jõudis Teslaga samasse nimekirja

Eestist alusatanud superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies asutaja Taavi Madiberk.
Foto: LIIS TREIMANN
USA ettevõtlusajakiri Industry Leaders nimetas Eesti superkondensaatorite tootja Skeleton kümne olulisima rohetehnoloogia start-up'i hulka. Samasse nimistusse jõudis ka elektriautode tootja Tesla ja äsjasel tehnoloogiamessil CES laineid löönud taimse sealiha tootja Impossible Pork.

Industry Leadersi sõnul on rohetehnoloogia valdkond veel noor tööstusharu, kuid üha kasvavate kliimamurede tõttu äärmiselt konkurentsitihe ärisuund. Samuti kasvavad aasta-aastalt valdkonda tehtavad investeeringud.

Näiteks kui 2017. aastal investeeriti ÜRO andmetel rohetehnoloogiasse 177 miljardit dollarit, siis 2018. aastal juba 200 miljardit dollarit. Tänu investorite kasvavatele panustele on rohetehnoloogia ärisuuna väärtus kasvanud üle triljoni dollari.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077