Autor: Tööstusuudised.ee • 9. jaanuar 2020

Lauri Betlem naaseb tootmisettevõttesse

2018. aasta novembrist Tarmo Eestit juhtinud Lauri Betlem lahkub jaanuari lõpus ametist, et naasta tootmisettevõttesse.
Lauri Betlem
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Tunnen, et minu jaoks on südamelähedane valdkond tootmissektor ning olen otsustanud ettevõttest välja liikuda ja liituda just ühe tootmisettevõttega,“ põhjendas Betlem oma lahkumist. Varasemalt on ta töötanud viis aastat Salvesti tegevjuhina, enne seda aga 10 aastat Valio Eestis.

Tamro Eesti tegevjuht ja hulgimüügidirektori kohutused võtab üle senine ostuosakonna juht Tanel Kuusmann. Ta on omandanud Tartu Ülikoolis proviisori hariduse ning Tamro Eestis on töötanud alates 2006. aastast.

Lauri Betlem on varem töötanud toidutööstuse Salvest tegevjuhina. Betlem lahkus Salvestist Tamrosse 2018. aasta novembris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077