Autor: Harro Puusild • 17. detsember 2019

Kuidas Salvest tarnijaid hindab?

Salvesti logistika- ja ostujuht Kristo Raud avaldas 16. oktoobril ostujuhtimise aastakonverentsil peetud ettekandes, et järgmisel aastal plaanib ettevõte hakata auditeerima ka oma transpordi- ja logistikapartnereid.
Kristo Raud esinemas 15. Ostujuhtimise aastakonverentsil
Foto: Raul Mee

Kristo Raud rääkis 15. Ostujuhtimise aastakonverentsil sellest, kuidas toidutootja Salvest oma tarnijaid hindab. Ta selgitas, et Salvestil on kokku 160 tarnijat, kellest 130 varustavad toorainega ning 30 materjali ja pakenditega. “Meil kehtib 80/20 reegel ehk 40 tarnijalt ostame 80% kogumahust,” avaldas Raud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077