Autor: Pille Ivask • 21. august 2019

Cleveron esitles toidurobotit

Cleveroni eestvedajad Arno Kütt (paremal) ja Peep Kuld
Foto: Andras Kralla
Viljandi pakirobotite tootja Cleveron avalikustas täna toiduroboti, mis hakkab pakkide asemel hoopis toidukaupu hoiustama.

Cleveron 501 on esimene toidurobot maailmas, mida saab tellida kahe temperatuuritsooniga. See võimaldab tarbijatel veebipoest tellida nii banaane kui ka jäätist ning need kiiresti, ilma kodus kullerit ootamata, ühes toidurobotist kätte saada. Esimene Cleveron 501 on juba püsti Viljandis, Cleveroni tehasehoone ees.

„Cleveron on maailmas tuntud kui innovaatiliste pakirobotite loojana. Cleveron 501-ga astume veel ühe sammu edasi ja siseneme e-poest tellitud toidukaupade turule. Robot on küll uus, aga meie suurem eesmärk on jäänud samaks – kinkida inimestele aega,” ütles Cleveroni juht Arno Kütt.

„E-poe toidukaupade müügipotentsiaal on tohutu, see kasvab kogu maailmas. Tänu meie robotile liigub kaupade kättesaamine klientidele lähemale ning see võimaldab ettevõtetel oma turgu kasvatada. Veebist tellitud toitu saab nüüd kätte toimetada kohtades, kus see varem võimatu oli – näiteks kontoreid täis ärirajoonides, kuhu suur toidupood ei mahu,” lisas Kütt.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077